hírlevél | 2016. 04. 29.



Kedves Olvasó!

E havi hírlevelünkben szó esik a „Minden építés alapja 2016” pályázatról, valamint a Betonfesztiválról, ami idén újra megrendezésre kerül. Beszámolunk a Beton újság legfrissebb számáról, továbbá a Németországban megrendezésre kerülő 3. Alternatív Tüzelőanyag Szimpóziumról. Két utolsó áprilisi témánkban bemutatjuk a hónap elején közzétett új betonszabványt, mindemellett pedig szót ejtünk a miskolci cement- és betonipari képzésünkről.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



„Minden építés alapja 2016” pályázat

2016-ban a beton.hu ismét kiírja a „Minden építés alapja” pályázatát, mely a CeMBeton, valamint a MABESZ és tagvállalatainak támogatásával valósul meg.

  Kattintson ide a részletekért!



Idén is megrendezésre kerül az elmúlt év legváltozatosabb betonipari eseménye!

A tavalyi év nagy sikere után, 2016. szeptember 29-én a beton.hu szervezésében ismét megrendezésre kerül a Beton Fesztivál. A 2015-ös évben hatalmas érdeklődés mellet zajlott betonnépszerűsítő konferencia idén is izgalmas programokkal várja a szakmabelieket, diákokat és az építészet iránt érdeklődőket.

  Kattintson ide a részletekért!



Újra első kézből tudhat meg mindent a betonról!

A Beton újság március-áprilisi száma is sok érdekes szakmai témát mutat be, valamint egy újdonságról is beszámol.

  Kattintson ide a részletekért!



3. Alternatív Tüzelőanyagok Szimpóziuma

2016. október 12-13. között kerül megrendezésre a 3. Alternatív Tüzelőanyagok Szimpóziuma Landschaftspark Duisburg-Nord-ban, Németországban. Az eseményre többek között környezetmérnököket, gyárvezetőket, laboratóriumi alkalmazottakat várnak.

  Kattintson ide a részletekért!



Megjelent az új betonszabvány

A Magyar Szabványügyi Testület április 1-jén tette közzé az MSZ 4798:2016 Beton. Műszaki követelmények, tulajdonságok, készítés és megfelelőség, valamint az EN 206 alkalmazási feltételei Magyarországon szabványt.

  Kattintson ide a részletekért!



A miskolci hallgatók szívesen tanultak a betonról

Április 11-13. között BSc oktatás zajlott a Miskolci Egyetemen a CeMBeton tagvállalatok szakembereinek részvételével. A 3 napos képzés végén a 14 résztvevő diák ZH keretében adott számot a tanultakról.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. április 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton