hírlevél | 2015. 05. 19.




Megjelent a Beton szaklap legfrissebb száma!

A március-áprilisi számban többek között olvashatunk az előregyártott betonelemek magasépítésben történő alkalmazásáról, egy újfajta forgalomtechnikai megoldásról, speciális, savkorróziónak fokozottan ellenálló betonról, illetve különféle betondesign projektekről. Vagyis mindenről, ami beton!


Mi a Beton célja?

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség által kiadott szakmai lap célja, hogy naprakész, gyakorlati szakmai ismeretekkel lássa el az érdeklődő cement- és betonipari szakembereket, és ennek révén a társadalom széles körében népszerűsítse és megkedveltesse ezt a sokszínű anyagot. A lap egyúttal szakmai fórumként is működik, amely kapcsolatot teremt a betoniparban tevékenykedő szervezetek, vállalatok között, lehetővé téve az új technológiák, innovációk és a cégek szakmai ismertségének és elismertségének növekedését. A lap alapvető küldetése, hogy támogassa azokat a megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a beton megítélésének javításához, legyen szó többek között mély- vagy magasépítési munkákról, betontermékek gyártásáról vagy művészeti alkotásokról.

Kiknek készül a Beton?

A lap elsősorban mérnököket, technikusokat, oktatókat, közigazgatási szakembereket, gyártókat, kivitelezőket, cement- és betonipari szakembereket szólít meg. Az érdekes és aktuális cikkekkel, interjúkkal, szakmai beszámolókkal jelentkező lapban szerzőként is publikálhatnak a betonipari szereplők, emellett hirdetési lehetőség is biztosított.

Hogyan érhető el a Beton?

A kéthavonta megjelenő szakfolyóirat hagyományos, papír alapú és környezetbarát, elektronikus formátumban is elérhető, amelyet postai úton vagy internetről letölthető módon kapnak meg az előfizetők.

Az archív lapszámok a Beton szaklap honlapján ingyenesen olvashatóak. A korábbi számok ide kattintva érhetőek el.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. május 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton