https://www.cembeton.hu

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség
Hungarian Cement Concrete and Lime Association

Tevékenység

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség iparági érdekképviseletének és szakmai szerepvállalásának keretében különböző tevékenységi köröket lát el.

A Szövetség elsődleges feladata a betonépítészet támogatása, a beton különböző területeken történő felhasználásának szélesebb körben való terjesztése és hasznos tulajdonságainak, előnyeinek népszerűsítése, objektív bemutatása, melynek során szorosan együttműködik a Magyar Betonelemgyártó Szövetséggel (MABESZ). A témában további információkat találunk a www.beton.hu oldalon, valamint a kapcsolódó Facebook és Instagram profilokon.

A Szövetség a beton népszerűsítésére különböző eszközöket alkalmaz, úgymint az iparággal kapcsolatos rendezvényeken szakértőként való megjelenés, vagy a különböző tematikájú online és print kiadványok, így például a BETON Szakmai lap, az update és a CeMBeton Hírlevél készítése és terjesztése. Ezek a kiadványok az iparággal kapcsolatos folyamatos fejlődést, tájékozottságot, a szakértőkkel való szakmai kapcsolattartást is elősegítik.

Emellett a Szövetség rendezvények szervezésében is közreműködik: a CeMBeton a Magyar Betonelemgyártó Szövetséggel (MABESZ) együttműködve 2015-től egyre nagyobb érdeklődéssel övezve szervezi a Beton Fesztivált, mely minden év őszén kerül megrendezésre.

A Szövetség pályázatokat is meghirdet saját és – együttműködés keretében – a MABESZ tagvállalatainak támogatásával, tervezők és egyetemi hallgatók számára, különböző kategóriákban. A „Minden építés alapja – Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak” aktuális pályázati kiírásról, beszámolókról a beton.hu oldalán olvashatnak: http://beton.hu/palyazat/

CEMKUT Betonujsag.hu Cembeton Update Beton.hu

Hírlevelek