hírlevél | 2024. 05. 16.
Ismét Nyílt Napot szerveznek a Holcim Bükkösdi Kőbányában

Ismét megnyitja kapuit a Holcim Bükkösdi Kőbányája. Az érdeklődők 2024. június 15-19. között tekinthetik meg a mészkőbányát. A látogatók megismerhetik a bánya történetét, a rakodógépeket és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába.


A részvétel ingyenes, azonban előzetesen kell regisztrálni a holcim.hu/banyalatogatas weboldalon.

A tavalyi év nagy érdeklődésére tekintettel idén ismét négy napon át várja a Holcim a látogatókat, akik betekinthetnek a bánya működésébe és megismerhetik annak történetét is.

„A Holcim Magyarország Kft. számára kiemelten fontos a környezettudatosság, amelyet nemcsak vállalatunk teljes működése során valósítunk meg, de a környezetünkben élők fenntarthatóság irántiérzékenyítése, a zöld gondolkodás szélesebb körben történő népszerűsítése is fontos számunkra. A bányai Nyílt Napunk során is ezt a szemléletmódot szeretnénk bemutatni a hozzánk látogatóknak. Az érdeklődők megnézhetik, hogyan dolgoznak a nagy munkagépeink és hogyan zajlik az élet Európa egyik legmodernebb cementgyárának bányájában.” – mondta Garai Gergely, a Holcim Magyarország Kft. Gyárigazgatója.

Látogatói időpont:

● 2024. június 15-én, szombaton elsősorban a magánszemélyeket, helyi lakosokat, családokat, baráti társaságokat, míg

● 2024. június 17-18-19-én délelőttönként a nevelési-oktatási intézmények csoportjait várja a Holcim.

A Holcim Bükkösdi Kőbányájának bejárása mintegy 1 órát vesz igénybe, mely során a látogatók testközelből megismerhetik a hatalmas rakodógépeket, és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába. A bányabejárás mellett további interaktív programokkal várja a Holcim a résztvevőket.

A látogatáson maximum 25 fős csoportok vehetnek részt, életkori megkötés nélkül. A belépés minden résztvevő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a jelentkezések sorrendjében fogadja a Holcim a holcim.hu/banyalatogatas weboldalon, legkésőbb június 6-ig.

A részvétel további feltétele, hogy a látogatók hosszú szárú nadrágot és zárt cipőt viseljenek. A látogatáshoz szükséges munkavédelmi felszerelést (pl.: munkavédelmi sisak állszíjjal, láthatósági mellény) a vállalat biztosítja a résztvevőknek.

További információ a Holcim hivatalos weboldalán érhető el.

Forrás és fotó: Holcim Magyarország Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. május 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton