hírlevél | 2023. 10. 19.
Több száz érdeklődőtől volt hangos a Beremendi és a Váci Cementgyár

Az ország meghatározó építőanyag-ipari vállalata, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) ismét betekintést engedett az európai színvonalon működő váci és beremendi cementgyár működésébe!


Az idei év különleges volt a DDC számára, hiszen ismét Nyílt Napokat szervezett a nagyközönség számára. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatták meg, hogyan zajlik az élet a modern, környezetbarát technológiát alkalmazó cementgyárakban.

Az események élményekben gazdag programelemeket kínáltak; a résztvevők gyárlátogatáson vettek részt a Beremendi és a Váci Cementgyárban, amely során betekintést nyertek a gyártási folyamatba, valamint megismerhették a vállalat fenntartható és környezetvédelem központú működését. A gyárlátogatáson túl izgalmas lehetőségnek bizonyultak a bányalátogatások is, ahol mélyebb ismereteket szerezhettek a mészkőbányák izgalmas világáról.

Az esemény idején kicsik és nagyok egyaránt megannyi új információval gazdagodtak, valamint minden korosztály megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget. 

Muti hol dolgozol!

A vállalat munkavállalói és családtagjaik számára 2023-ban ismét megrendezték – idén a nyílt napok keretében – a #Mutiholdolgozol eseményt, amelyen összesen közel 200 fő vett részt! „Az ilyen alkalmak mindig kiváló lehetőséget kínálnak a közelebbi kapcsolatok kialakítására. A kollégáimmal való közvetlen találkozás mindig inspiráló és motiváló számomra. Bízom benne, hogy együtt a jövőben is megvalósíthatunk ehhez hasonló programokat, amely a nagyközönség és a DDC kollégái számára is értékadó.” - nyilatkozta a rendezvény kapcsán Müller Ádám, a Beremendi Cementgyár gyárigazgatója.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. október 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2023 Minden jog fenntartva - CeMBeton