hírlevél | 2023. 08. 21.




Futásra hívja a Holcim a helyi iskolásokat és lakosságot

Idén 8. alkalommal, új színekben rendezik meg az “Együtt Gyermekeinkért” Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt!
A verseny időpontja: 2023. szeptember 22., péntek


Több éves hagyományt követve idén is koraősszel rendezik meg az “Együtt Gyermekeinkért” Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt. Az eseményt - a korábbi évek sikeres együttműködését követve - idén is a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, a Királyegyháza és Szentlőrinc települések önkormányzatai, valamint a Holcim Magyarország Kft. közösen szervez a helyi civilek bevonásával.

A nyolcadik alkalommal megvalósuló közösségi futás és futóverseny célkitűzése továbbra is az egészséges és aktív (sportos) életmód népszerűsítése a helyi lakosság, kiemelten a fiatal generáció körében. Mindezt jótékony felhanggal: a rendezvény nevezési díját és a pénzbeli támogatásokat teljes egészében a részt vevő iskolák sporteszköz vásárlására fordítják a szervezők.

“Az esemény önmagán túlmutatva több, mint egy futóverseny. Egy, a térség jövőjét közösen építő folyamat, amelynek alapértékei a környezeti egyensúly és fenntarthatóság mellett az esélyegyenlőség, a közösségi szemlélet, közösségi érték építése. Az elmúlt évek részvétele igazolja, hogy egyre többen szeretnének részesei lenni ennek a folyamatnak. Évről-évre egyre több iskolás diákot és felnőttet köszönhetünk a rendezvényünkön, akik futócipőt húzva részvételükkel támogatják a jótékonysági ügyünket.” - nyilatkozta a szervezők részéről Turbéki Judit, a Holcim Magyarország Kft. Kommunikációs vezetője.

A szervezők ezúttal is három távval és kreatív foglalkozásokkal várják a kicsiket és nagyokat szeptember 22-én a Holcim Királyegyházi Cementgyárában. Az idei évben is minden futó a rajtcsomagon kívül a Holcim munkatársai által készített, betonból készült befutóéremmel térhetnek haza.

A FUTÓVERSENY RÉSZLETEI:

Időpont: 2023. szeptember 22., péntek

Helyszín: Holcim Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárának parkolója

Távok: 3 km (“Királyegyházai kör”), 4 km (“Szentlőrinci kör”), 11 km (“Holcim kör”)

Regisztráció: részvétel online előzetes regisztrációhoz kötött, határidő: 2023. szeptember 15.

Nevezési díj: 18 éven felüliek számára jelképes 1.000 Ft, amit a verseny napján a helyszínen kell befizetni. A futóknak lehetőségük van ennél nagyobb összegű adomány jellegű nevezési díjat fizetni, amivel az iskolák sporteszköz vásárlását tudják támogatni.

Eredményhirdetés: minden távon, több kategóriában nemenként az első három helyezett érmet, valamint a támogatók által felajánlott tárgyi jutalmat kap.

Jelentkezés és további információ a holcim.hu/futas oldalon, valamint a futóverseny hivatalos Facebook oldalán („Együtt Gyermekeinkért" Jótékonysági Futóverseny) érhető el.

Forrás: Holcim Magyarország Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. augusztus 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2023 Minden jog fenntartva - CeMBeton