hírlevél | 2023. 03. 20.
Új elnök a Magyar Betonelemgyártó Szövetség élén

A MABESZ 2023. január 25-ei közgyűlése Galló Ferencet, a szövetség korábbi alelnökét választotta meg a MABESZ új elnökének.


Galló Ferenc az SW Umwelttechnik Magyarország Kft. ügyvezetője, mindemellett a szövetség elnökségi tagja és társalelnöke volt majd 8 éven keresztül.

Alelnöknek Berezvai Attilát, - az ASA Építőipari Kft. kereskedelmi és operatív cégvezetőjét és a szövetség korábbi elnökségi tagját - választotta meg a MABESZ közgyűlése, aki a továbbiakban Galler Károly alelnökkel társalelnökként képviseli a szövetséget.

A MABESZ óriási köszönettel tartozik Vass Zoltán leköszönő elnöknek, aki közel 8 évig vezette a Magyar Betonelemgyártó Szövetséget. Vezetése alatt a szövetség stabil gazdasági és szakmai alapokat teremtett, továbbá elévülhetetlen érdemei vannak a MABESZ tagi és pártoló tagi létszámának jelentős növekedésében is.

Galló Ferenc székfoglalójában jelezte, hogy szeretné továbbvinni a rendkívül magas színvonalú szakmai munkát és kiemelt hangsúlyt fordítani a taglétszám további bővítésére is.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. március 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2023 Minden jog fenntartva - CeMBeton