hírlevél | 2022. 12. 15.



Kedves Olvasó!

Decemberi hírlevelünkben ízelítőt kaphat a decemberi Beton Újságból, valamint bemutatunk egy új prémium logisztikai központot, közvetlenül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában. Beszámolunk egy nagyszerű bio-receptív megoldásról, aminek segítségével a városok szó szerint fellélegezhetnek. Megtudhatja, kik az idei Prima Primissima díjasok, valamint azt is, ki lesz 2023 januárjától Magyarország egyik meghatározó építőanyag-gyártó vállalatának új vezérigazgatója. Végezetül arról is olvashat, milyen egyhetes programsorozatot szervezett egy, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a zöld gondolkodás mellett elkötelezett cég a munkavállalói számára.

Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Karácsonykor is Beton Újság

A karácsonyi készülődés közben vagy a családi vacsora után is jól jöhet egy kis kikapcsolódás. Év végi utolsó számunkban zöldgazdaság témában prof. dr. Boros Anita „A cementipari kutatások aktuális kérdései” című cikkében olvashatnak arról, hogy jelenleg mely területekre helyeződik a fókusz a kutatások terén.

  Kattintson ide a részletekért!



Kifutópályán a CTP ecseri Megaparkja

Még idén megnyitja kapuit az új CTPark Ecser logisztikai központ a Budapest Nemzetközi Repülőtér közvetlen szomszédságában. A park első, 40 ezer négyzetméteres, a repülőtér vonzáskörzetének egyik legnagyobb egybefüggő csarnoka (ECS1) flexibilitása miatt logisztikai, raktározási és ellátási feladatokra is alkalmas. A multifunkciós, prémium csarnokot 2022. decemberében kulcsrakészen adja át bérlőinek a CTP Magyarország.

  Kattintson ide a részletekért!



Nagyszerű bio-receptív megoldás a lélegző városokért

Városainkban a zöldterületek egyre inkább zsugorodnak, a hatalmas építmények, felhőkarcolók sokszor elveszik a teret, a testet és lelket is tisztító zöldterületek elől. A természet kapuőrei – a modern építészet követelményeit integrálva – olyan megoldásokat alkotnak, amelyek segítenek a betondzsungel zöld területeinek regenerálásában.

  Kattintson ide a részletekért!



Sugár Péter Prima Primissima díjas

Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima díjakat és a Közönségdíjat december 2-án este a Müpában.

  Kattintson ide a részletekért!



Januártól új vezérigazgató a DDC élén

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Magyarország egyik meghatározó építőanyag-gyártó vállalata. A számos üzletágat működtető nagyvállalatot Szarkándi János elnök-vezérigazgató nyugdíjba vonulása után 2023 januárjától Szilágyi Zsolt fogja irányítani.

  Kattintson ide a részletekért!



Fenntarthatósági hetet szervezett a Lafarge

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. elkötelezett a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a zöld gondolkodás mellett. Ennek jegyében szervezett munkavállalói számára egy egyhetes programsorozatot, amelynek keretében a dolgozók különböző interaktív programokon, látogatáson vehettek részt.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2022. december 15.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton