hírlevél | 2020. 10. 22.



Kedves Olvasó!

Az ősz második hónapjában sem hagyjuk Önöket szakmai érdekességek és hasznos hírek nélkül! Hírlevelünkben olvashatnak a CeMBeton és az MKK együttműködéséről, és a Betonújság aktuális lapszámába is bepillantást nyerhetnek. Beszámolunk a HEPA Építőipari virtuális üzletember találkozójáról, a MGYOSZ vírushelyzetre reflektáló Vállalati Fehérkönyvéről, valamint a DDC jeles évfordulójáról is.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



CeMBeton MMK együttműködés – Ezer mérnököt tanítottunk már

A Magyar Mérnöki Kamara és a CeMBeton szövetség sikeres együttműködést folytat a kamara Építési tagozatával. Az együttműködés keretében, amely még 2019-ben kezdődött, lehetőség nyílt egy teljes továbbképzési nap megtartására.

  Kattintson ide a részletekért!



Ősszel is Betonújság!

Sokat változott a világunk a kialakult vírushelyzet miatt az elmúlt időszakban, de szerencsére az élet nem áll meg!

  Kattintson ide a részletekért!



Építőipari virtuális üzletember találkozót tart a HEPA

A HEPA Enterprise Europe Network 2020. november 18–19. között építőipari virtuális üzletember találkozót tart partnereivel együttműködésben, Construction 2020 néven.

  Kattintson ide a részletekért!



Vállalati Fehérkönyvet készített az MGYOSZ a vírushelyzetre

A vállalati Fehér Könyv célja, hogy segítséget nyújtson a nem egészségügyi ellátást nyújtó vállalkozások, szervezetek számára a COVID–19 járvány elleni felkészülésben.

  Kattintson ide a részletekért!



110 éves a beremendi cementgyártás!

A Duna Dráva Cement Kft. (DDC) idén ünnepli a beremendi cementgyártás 110 éves évfordulóját. A hagyományok tisztelete mellett mára Ipar 4.0-ás megoldások, folyamatos innovációk és fejlesztések, illetve világszínvonalú technológia jellemzi az itteni cementgyártást.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. október 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton