hírlevél | 2020. 08. 18.



Kedves Olvasó!

Aktuális hírlevelünk tartalmából: elérkezett a nyár utolsó hónapja, ezzel együtt a Betonújság legújabb lapszáma is, amelyben többek között arról is olvashatnak, hogy egyre több nő dolgozik a hazai építőiparban, valamint, hogy egy különleges svédországi projekthez magyar nehézbeton elemeket használtak. Hírlevelünk további részében beszámolunk az építőipari szakképzés megújulásáról, és bemutatjuk egy 3D technológiával nyomtatott ház történetét. Hogy milyen hatásokat gyakorolt a járványhelyzet az építőiparra az év első félévében? Ez is kiderül legfrissebb szakmai összeállításunkból!

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Augusztusban is Betonújság!

Sokan akár a kikapcsolódás közben, a nyár utolsó hónapjában is szeretnének értesülni a szakma aktuális híreiről – nekik is ajánljuk a Betonújság augusztusi havi lapszámát!

  Kattintson ide a részletekért!



Építőipari szakképzés: itt az esély a megújulásra

Az ágazat nagyvállalatai saját képzési központokat hozhatnak létre a megújuló építőipari szakképzésben, melynek részleteit az ÉVOSZ alelnökének segítségével tekintettük át.

  Kattintson ide a részletekért!



Hihetetlen: két nap alatt kész a ház!

A tervek szerint 2020. június végén átadják Csehország első 3D nyomtatással készülő lakóházát. A Prvoknak elnevezett ház 48 óra alatt tető alá kerül, és abból a szempontból is különleges, hogy példát mutat a jövő innovatív lakásmegoldásaira is.

  Kattintson ide a részletekért!



Számok a járvány hatásáról a hazai építőiparban

Az EBI Építésaktivitási Jelentés elemzői már az 1. negyedév értékelésekor kiemelten foglalkoztak a koronavírus járvány építőiparra gyakorolt hatásával, akkor még korlátozottan rendelkezésre álló adatok alapján készített előrejelzés segítségével. Azóta már a tényleges adatok is megérkeztek, hogy részletesen értékeljük a járvány hatását az ágazatra.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. augusztus 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton