hírlevél | 2019. 09. 20.Kedves Olvasó!

Az elmúlt időszakban számos, a szakmánkat érintő érdekes, biztató, és elgondolkodtató hír látott napvilágot: átadták az új Körös-hidat, megjelent egy, a társasházi beruházásokról szóló tanulmány, és aktivizálta magát a Fiatal Statikusok Szövetsége. Ismerjék meg a Debreceni Egyetem számára tervezett különleges épületet, valamint egy igazán egyedi megoldásokkal rendelkező, chilei betonház történetét is! Beszámolunk a hatodik alkalommal megrendezett Beton Arcai kiállításról, továbbá arról is, hogy újra kiírta nagy sikerű pályázatát a Duna-Dráva Cement Kft. Mint láthatják, hírlevelünk ismét izgalmas témákat ölel fel!

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari SzövetségÜzemben az új Körös-híd

Megtartották a hordógurítási ünnepséget az új gyorsforgalmi útszakasz közel fél kilométer hosszú átkelőjén.

  Kattintson ide a részletekért!Kevesebb új társasházi beruházás

Az EBI Építésaktivitási Jelentés Aktivitás-Kezdése az első félévben összesen 127 milliárd forintot tett ki, amely 40%-os csökkenést jelentett 2018 mindkét félévéhez viszonyítva.

  Kattintson ide a részletekért!Szakmai estet tartottak

Az MMK Budapest XI. Szerémi úti új székházában tartotta szakmai összejövetelét szeptember 5-én a Fiatal Statikusok Szakosztálya (FIST).

  Kattintson ide a részletekért!Korszerű üvegépület várja a hallgatókat

A debreceni egyetemi város dinamikus fejlődését mutatja a több mint 4200 négyzetméteres, új Learning Center a Dóczy utcában. Az új központot elsősorban a városi felsőoktatásban részt vevő, egyre növekvő számú külföldi diákság fogja használni.

  Kattintson ide a részletekért!Betonsíkok geometriája

A chilei tengerparti hegyoldalra ültetett, betonsíkok közé feszített lakótér szerkezeti diktátumával szinte lebeg a táj fölött.

  Kattintson ide a részletekért!Zöld megoldásokkal a környezetért!

A hagyományokhoz híven idén is meghirdette Zöld Megoldás elnevezésű pályázatát a Duna-Dráva Cement Kft., amellyel évek óta támogatja a környezettudatos kezdeményezéseket.

  Kattintson ide a részletekért!Beton Arcai 6.0

Hatodik alkalommal rendezték meg a mára már nagy népszerűségnek örvendő Beton Arcai Kiállítást Pécsen, a Nick Galériában. A szeptember 11-én indult tárlat ezúttal is a Szigetmonostori Beton Szimpóziumon készült alkotásokat vonultatja fel.

  Kattintson ide a részletekért!Budapest, 2019. szeptember 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2023 Minden jog fenntartva - CeMBeton