hírlevél | 2019. 04. 17.Kedves Olvasó!

Az előremutató technológiák, valamint fejlődési lehetőségek mellett érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a szakma közelmúltban elért eredményeit, legfontosabb eseményeit. Hírlevelünkben ezúttal is számos érdekes és hasznos információt találhat: szakmai konferenciákról, új beruházásokról, valamint az Ybl Miklós-díj díjazottjairól is beszámolunk Önöknek.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari SzövetségNemzetközi tanulmány

Az építőipar különféle, környezetre gyakorolt hatásai folyamatosan nagyító alatt vannak, amely a tájékozódás mellett a lehetséges fejlődési irányok megismerésére is nagyszerű lehetőséget biztosít. Ezúttal újabb, a szakma számára fontos tanulmány született ezen a területen, amelyből többek között az is kiderül, hogy a beton 6 százalékkal fenntarthatóbb alapanyag, mint a fa…

  Kattintson ide a részletekért!Megjelent az áprilisi Beton újság!

A szakma legfigyelemreméltóbb híreit ismét a Beton magazin hasábjain olvashatjuk.

  Kattintson ide a részletekért!Új városnegyed épül

Az óbudai Duna-parton, a volt BUSZESZ területén új városrész épül. Ennek részeként egy 1400 lakásos lakópark, valamint az ehhez kapcsolódó irodák, kereskedelmi egységek építését jelentette be a fejlesztő Biggeorge Property.

  Kattintson ide a részletekért!LIFE IP konferencia

A március 20-án megrendezett konferencia keretében bemutatásra kerültek a program által támogatott HungAIRy LIFE integrált projekt céljai és intézkedései.

  Kattintson ide a részletekért!Gratulálunk a díjazottaknak!

Átadták a 2019. évi Ybl Miklós-díjakat. A díjátadásra a Várkert Bazár rendezvénytermében került sor.

  Kattintson ide a részletekért!Környezetbarát technológiák

Az SzTE, az MTA, a Miskolci Egyetem és az OMBKE tudományos ülést szervez a Miskolci Egyetemen.

  Kattintson ide a részletekért!Budapest, 2019. április 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2023 Minden jog fenntartva - CeMBeton