hírlevél | 2016. 04. 29.
Újra első kézből tudhat meg mindent a betonról!

A Beton újság március-áprilisi száma is sok érdekes szakmai témát mutat be, valamint egy újdonságról is beszámol.


 

 

2016 májusától változások lépnek életbe a Betonújság működtetésében, erről ad hírt elsők között a lap. A továbbiakban többek között szó lesz még a Pécsi Állatkert funkcióbővítő felújításáról, a Budapestre érkező Nervi kiállításról, valamint a SZIE- Ybl Miklós Építéstudományi Karon megrendezett beton workshop-ról. Ezen kívül a magazin bemutatja a Minnotech építőipari konferencián megrendezett programokat, és vizsgálja a beton korrózióállóságát is.

2016 májusától változások elé néz a Betonújság. A szerkesztői munkákat 23 évig ellátó Kiskovács Etelka átadja a stafétabotot a Ferling Kft. által megbízott Kis Tünde újságírónak. A lap kiadója a CeMBeton marad, ők gondoskodnak továbbra is a magas szakmai színvonalról, amely májustól megújult külsővel jelenik meg. A változás nem csak a magazint fogja érinteni, hanem annak honlapját is, így lesz tökéletes az összkép.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. április 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2021 Minden jog fenntartva - CeMBeton