http://www.cembeton.hu

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség
Hungarian Cement Concrete and Lime Association

Történet

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (röviden: MCSZ) 1990. február 6-án jött létre 14 alapító tag részvételével, eredetileg Magyar Cementipari Szövetség néven.

Az eredeti tagsági kör az elmúlt évek folyamán – szervezeti átalakulások, valamint egyes társaságok megszűnése, illetve kiválása következtében – módosult. 2013-ban a szélesebb szakmai szempontok előtérbe helyezésével a Szövetség kibővítette szakmai és érdekérvényesítési tevékenységét, amellyel segíteni kívánja az iparág fennmaradását, fejlődését. Ekkor változott meg a Szövetség neve is.

Képviselete ma már kiterjed a hazai építőanyag gyártók szélesebb körére. A hatékony munkavégzés támogatásaként új szervezeti struktúrát alakított ki, új önálló tagozatokat hoz létre. Mindezt annak érdekében teszi, hogy segítse és támogassa tagjait, valamint megteremtse az egységes iparági képviseletet.

A Szövetség arculatában és nevében is megújult és ezzel vizuálisan is kifejezésre juttatja az új irányokhoz való alkalmazkodást. A Szövetség új védjeggyel, a CeMBeton logóval jelzi azt a kört, amelyet képvisel. Új szlogenje – az építés alapja – jelzi annak a termékkörnek a fontosságát, amelyet tagjai állítanak elő.

CEMKUT Betonujsag.hu Cembeton Update Beton.hu

Hírlevelek