hírlevél | 2023. 07. 12.



Kedves Olvasó!

Júliusi hírlevelünkben izgalmas és hasznos tartalmak várnak Önre: bemutatjuk Budapest NEPSI IN ACTION nemzetközi szemináriumát, ahol a kristályos szilícium-dioxid expozíció csökkentését és a munkavállalók képzését célozták meg. Fedezze fel a Beton Újság júliusi lapszámát, amelyben egy kutatás eredményeit olvashatja a beton újrahasznosításáról. Ámuljon el a Corvin Innovation Campus frissen átadott első ütemének lenyűgöző installációjától. Olvashat továbbá a pórusbeton különlegességéről, valamint a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Folyamatos Fejlesztési Programjáról, (CIP) amely arany fokozatot kapott a PR Excellence Award-on (PREXA). Végül, de nem utolsósorban, olvashat az idei Holcim Nyílt Napokról, ahol rekordlétszámú résztvevő kapott betekintést a mészkő kitermelésébe és a cég fenntarthatósági tevékenységébe a Bükkösdi Kőbányában.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Budapest adott otthont a nemzetközi ”NEPSI IN ACTION” szemináriumnak!

A NEPSI az Európai Szilícium hálózat rövidítése, amelyet az Európai Ágazati Társulás alapított 2006-ban a kristályos szilícium-dioxidra vonatkozó előírások kidolgozása és bevezetése céljából.

  Kattintson ide a részletekért!



Vízzáró szerkezeti beton újrahasznosított adalékanyagból – Van élet a bontás után

A Beton Újság júliusi lapszámában, dr. Czoboly Olivér, dr. Orbán Zoltán és Bányai Kitti cikkében beton újrahasznosítás körében készült tanulmányról számolunk be.

  Kattintson ide a részletekért!



Elkészült Sugár Péterék új irodaháza

A Corvin Innovation Campus közelmúltban átadott első üteme egy légies, lendületes hatású installációval bővült, az S39 Hybrid Design tervei által. A bejáratánál található tágas lobbyt és az irodaház belső kertjét egy különleges, a mennyezeten végighullámzó alkotás kapcsolja össze.

  Kattintson ide a részletekért!



Elég egy réteg! Nincs szükség kiegészítő hőszigetelésre

Egy komplex falrendszer jellemzője, hogy egyszerre kínál falazatot, hőhídmentes csomóponti elemeket (áthidalókat, falazati indítóelemeket), illetve födémelemeket. A megfelelő alapanyag megválasztása nemcsak a falak felhúzását könnyíti meg, de megoldást is kínál a „termikus burok” kialakítására.

  Kattintson ide a részletekért!



Elismerést – és megtakarítást – hozott a DDC-nek a CIP Program

Az ország legjobb PR-tevékenységeit bemutató versenyén, a PR Excellence Award-on (PREXA) ismerték el a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Folyamatos Fejlesztési Programját (CIP), amely a FERLING PR-ügynökség támogatásával jött létre. A program a 2021-es megújítása óta töretlen népszerűségnek örvend.

  Kattintson ide a részletekért!



Rekord részvétellel zárult a Holcim idei bányalátogatási programja

Idén ismét, immár Holcim márkanév alatt nyitotta meg kapuit a Bükkösdi Kőbánya. Több mint 300-an vettek részt a Holcim Bükkösdi Bányájának Nyílt Nap rendezvénysorozatán.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2023. július 12.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton