hírlevél | 2023. 02. 16.




A kertek ereje! Kihirdették az idei Zöld Megoldás-pályázat nyerteseit

A környezetbarát szemléletmód kialakítását nem lehet elég korán elkezdeni - vallják a tudatos szülők és nevelők. Egyre többen gondolkodnak hasonlóan, és a lehetőségek köre is szélesedik. A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) által létrehozott Zöld Megoldás-pályázat keretében 2023-ban újabb projektek valósulnak meg a környezetbarát szemléletmód mentén.


A fenntarthatóság és a környezetvédelem fontossága évről-évre egyre nagyobb figyelmet kap, ezért a DDC különösen fontosnak tartja, hogy - immár 12 éve - lehetőséget biztosítson olyan projektek megvalósításához, amelyek ezt az ügyet támogatják.

A 2022/23-as pályázati időszak során összesen 7,5 millió forinttal támogatja a vállalat a Beremendi és a Váci Cementgyár környékét, valamint a pécsi kisrégióban nyertesként kihirdetett zöld kezdeményezések megvalósulását.

A kertek ereje

A váci nyertesek, a Cházár András EGYMI és az Alsóvárosi Óvoda a kültéri oktatásra és a környezeti nevelésre helyezte a hangsúlyt.

A baranyai zöldek

A Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében 2023-ban ismét a nyertesek közé került a Nők Együtt Sikeresen Egyesület (NES). A pécsi kisrégióban pedig két óvodának ítélt támogatást a Bírálóbizottság; a Görcsönyi Óvoda és Mini Bölcsőde, valamint a komlói Tompa Mihály utcai Óvoda ötletei valósulnak meg az idei évben a környezettudatosság jegyében.

A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretében - az idén megvalósuló projektekkel együtt – a program indulása óta eddig összesen 65 projekt valósult meg, mintegy 90 millió forintból.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. február 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton