hírlevél | 2023. 01. 23.




Új vezérigazgató a DDC élén

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) kötelékében eltöltött több mint négy évtizedet követően tervezetten leköszönt Szarkándi János, így 2023. január 1-től Szilágyi Zsolt irányítja a vállalatot.


Szarkándi János 2007. január 1-től irányította a DDC-t egészen tavaly év végi nyugdíjba vonulásáig. 1979-ben kezdte pályafutását a Beremendi Cementgyárban, majd számos pozíciót betöltve vált a vállalat elsőszámú vezetőjévé.

Szilágyi Zsolt korábban építőanyag és kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként dolgozott a vállalatnál, 2023. január 1-től a DDC elnök-vezérigazgatójaként folytatja munkáját.

Az új vezető hosszú ideje a DDC meghatározó munkatársa, különböző területeken több mint két évtizede segíti és támogatja a vállalat működését.

Megtiszteltetés számára, hogy az elmúlt évtizedek munkáját követően, annak elismeréseként haladhat tovább az elődök által megkezdett úton. Immár a teljes vállalatcsoport vezetőjeként, felelve a DDC mögött álló kiváló csapatért.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2023. január 23.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton