hírlevél | 2022. 10. 20.




Újabb lépés a digitalizáció felé

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Betonüzletága amellett, hogy országszerte széles termékpalettával és kimagasló minőséggel várja a vevőit, a folyamatos fejlesztésre és a környezettudatosságra is kiemelt figyelmet fordít.


Éppen ezért a piacon elsők között, egyedi fejlesztés alapján bevezették a digitális szállítólevelet, amellyel teljes mértékben kiváltják a papíralapú dokumentációt, valamint betonozó pókot biztosítanak a szakembereknek a könnyebb mozgathatóság érdekében.

A Digitális Szállítólevél bevezetésének számos hozadéka van: optimalizálják a szállítási folyamatokat, megkönnyítik a vevők felé történő elszámolást; fokozzák a kommunikáció gyorsaságát és hatékonyságát; végül, de nem utolsósorban pedig egy újabb lépést tesznek a digitalizációs fejlesztések irányába.

A DDC – a digitális szállítólevél mellett – egy kevésbé ismert, ám annál hatékonyabb eszközt is kínál: a betonozó gém, másnevén betonozó pók a transzportbeton betonszivattyúval történő továbbítását jelentősen megkönnyíti. Az eszköz amellett, hogy gyorsabb és könnyebb mozgatást biztosít, nagyobb területi lefedettséget tesz lehetővé az építkezés során a forgási szögének köszönhetően.

A magyarországi piacon jelenleg kevés ilyen eszköz található, a Duna-Dráva Cement Kft. és a Danubius Dunántúl Kft. azonban 1-1 darabbal rendelkezik.

A betonozó pók használata nagyobb kivitelező cégek számára ajánlott; azoknak, akik többlakásos társasházat, ipari parkokat, valamint hosszabb távon, nagyobb felületet építenek be.

A DDC honlapján részletesen megismerhetik a pályázatot!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2022. október 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton