hírlevél | 2022. 08. 18.



Kedves Olvasó!

Augusztusi hírlevelünkben ízelítőt adunk a friss Beton Újság tartalmából, melyben új cikksorozat indul az építőipar élő környezettel való együttélésével kapcsolatban. Olvashat az Iváncsán épülő lítium-akkumulátor üzemi beruházásának részleteiről is. Kiderül, miért marad további két évig az 5%-os lakásáfa, valamint megismerkedhet az M1-M7 autópályák találkozásánál újonnan épült, különleges, méhsejtes homlokzatú parkolóház paramétereivel. Végül beszámolunk a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Közösségi Érték Programjáról, melynek köszönhetően 11 kezdeményezés valósulhat meg több mint 4 millió Ft értékben.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Megjelent az augusztusi Beton Újság!

Augusztusi lapszámunkban ismét megannyi érdekességgel készültünk olvasóink számára!

  Kattintson ide a részletekért!



Ekkora volumenű munka ilyen rövid idő alatt korábban még sosem készült el Magyarországon!

A beruházó Iváncsán építi legnagyobb európai lítium-akkumulátor üzemét, ahol 2023 után évi 600 000 autóhoz gyártanak majd akkumulátorokat.

  Kattintson ide a részletekért!



Ezért maradt az 5%-os lakásáfa

Alapvetően a háborús helyzet és a világgazdasági recesszió veszélye miatt döntött úgy a kormány, hogy gazdaságpolitikai intézkedésként további két évre fenntartja az újépítésű lakásokra vonatkozó 5%-os kedvezményes áfakulcsot - derül ki a Gazdaságfejlesztési Minisztérium ismertetőanyagából.

  Kattintson ide a részletekért!



Méhsejt rácsos parkolóház készült el az Osztyapenkónál

Egyedi kialakítású, okos és környezetbarát megoldásokkal felszerelt parkolóház készült el Őrmezőn. A különleges formavilágú komplexum több mint 300 parkolóhelyet biztosít, elsősorban a Budapest ONE irodaépület bérlői és látogatói számára, de a fennmaradó helyek hozzáférhetők. Tervező a S.A.M.O..

  Kattintson ide a részletekért!



Sikerrel zárult a LAFARGE Közösségi Értékek programja

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. 2022 első felében is meghirdette az oly népszerű Közösségi Érték Programját helyi civil szervezetek számára. A program már négy éve tart, a vállalat az évek során közel 30 millió forint értékben járult hozzá mintegy 100 projekt megvalósulásához 15 környékbeli településen. Most újabb 11 kezdeményezés valósulhat meg több mint 4 millió Ft értékben.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2022. augusztus 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton