hírlevél | 2022. 07. 14.




Elrajtolt a hazai építőiparban kuriózumnak számító LATEREX Junior Mérnök Program

A LATEREX által szervezett programnak köszönhetően a mérnökhallgatók lehetőséget kapnak karrierépítésre.


Június 29-én elindult a LATEREX Építő Zrt. tehetséggondozási programja. A hallgatók hat hónapos útra léptek, ahol az egyetemen megszerzett tudást az életben kamatoztathatják, mentorok támogatása mellett megtehetik első lépéseiket a szakmai pályájukon.

Beleláthatnak a magasépítés kivitelezési részébe, részt vehetnek a folyamatokban, az előkészítéstől az átadásig heti tematika mentén sajátíthatják el az építőipari gyakorlat lépéseit. Megismerhetik választott szakmájukat éles munkakörnyezetben, tudásukat építési helyszíneken bővíthetik. A vállalat az ország több pontján jelen van különböző projekteken, így vidéki munkavégzés is megoldható, melynek feltételeit a cég biztosítja.

A diákok heti min. 20 óra munkavégzést vállalnak, ami pl. a nyári szünetben vagy megismerve az őszi/téli órarendet, rugalmasan akár több is lehet. A LATEREX határozott idejű, részmunkaidős alkalmazotti jogviszony mellett mindezért havi bruttó 240 ezer forint munkabért biztosít.

Forrás: magyarepitok.hu 

Fotó: Erdei Mihály/magyarepitok.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2022. július 14.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton