hírlevél | 2022. 05. 17.



Kedves Olvasó!

Hírlevelünkben kerek évfordulóján köszöntjük a Beton Újságot. Megtudhatja, mely magyar városok vehetnek részt a „klímasemleges és intelligens város” küldetésben. Megismerkedhet egy különleges brutalista lakóépülettel, valamint kiderül, milyen változásokat jósolnak a szakértők a lakáspiacon. Végül, de nem utolsósorban, hírt adunk azokról a vállalatokról is, melyeknek a zöldebb jövőért tett erőfeszítéseit komoly szakmai díjakkal jutalmazták.

Hasznos időtöltést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



2022-ben már 30 éves a Beton Újság!

Ez a kerek szám azt igazolja, hogy a szakma igényt tart és érdeklődéssel figyeli azokat az ismereteket és újdonságokat, amelyeket betonos, cementes témában időről-időre megosztunk az olvasóinkkal.

  Kattintson ide a részletekért!



Az Európai Bizottság uniós küldetéseket indít fontos kihívások kezelésére

Az Európai Bizottság nyilvánosságra hozta annak a 100 városnak a nevét, amelyek részt vehetnek a 2030-ig tartó „klímasemleges és intelligens város” küldetésben. Magyarországról Budapest, Miskolc és Pécs vehet részt a programban.

  Kattintson ide a részletekért!



Brutalista ház Izlandon

A LYX Arkitekter cég megalapítása óta úttörő szerepet tölt be az építészetben. Érdekes koncepciókkal, az iszlám stílusoktól kezdve, a modern dizájnokon át izgalmas terveket készít és kiemelkedő művészi egészet alkotva, fantasztikus projekteket valósít meg.

  Kattintson ide a részletekért!



Felére eshetnek vissza a lakásépítések, jöhet az 1,6 milliós négyzetméterár a lakáspiacon

Nem volt hiány az erős kijelentésekből a szombat délutáni Portfolio Lakás Klub programon, ahol a lakáspiac prominens szereplői fogalmaztak meg erősebbnél erősebb véleményeket.

  Kattintson ide a részletekért!



A „zöld” elkötelezettségéért díjazták a DDC-t

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) hosszú távú üzleti célkitűzésének nélkülözhetetlen alapfeltétele és meghatározó eleme az, hogy összhangot teremtsen a vállalatcsoport és környezete között. Éppen ezért folyamatosan cselekszik egy élhetőbb, fenntarthatóbb jövőért, amiért a vállalat most elismerésben is részesült.

  Kattintson ide a részletekért!



Zöld elismerés baranyai cégeknek

A pécsi Körber Hungária gépgyár és a LAFARGE Királyegyházi Cementgyára egyaránt kategória győztes lett a Greengage fenntarthatósági pályázaton. A vállalatok a környezetvédelem iránti – tettekben és eredményekben is megnyilvánuló – elkötelezettségükért kapták az elismerést.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2022. május 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton