hírlevél | 2022. 04. 22.




Emlékéremmel jutalmazta a Siklósi Önkormányzat a DDC-t

A Siklósi Önkormányzat képviselőtestülete 2022-ben úgy döntött, hogy a Batthyány Kázmér Emlékérmet a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Beremendi Cementgyárának adományozza az évtizedek óta tartó együttműködés jegyében.


A képviselőtestület közel harminc éve, 1996 óta minden évben kitünteti azokat a magánszemélyeket, közösségeket és cégeket, akik a városért és annak lakóiért kiemelkedő szerepet vállalnak.

Idén március 31-én, Siklós várossá nyilvánítása 45. évfordulójának előestéjén adták át Szarkándi Jánosnak, a DDC elnök-vezérigazgatójának a Batthyány Kázmér Emlékérmet a Siklósi Vár Lovagtermében.

A DDC szerepvállalása Baranyában

Az építőanyag-ipari vállalat Baranya megye meghatározó gazdasági szereplőjeként évtizedek óta aktívan támogatja – számos projekt keretében – a régiót, köztük Siklós városát is. A Beremendi Gyárban dolgozó munkatársak többsége a környékbeli településeken él, ez is erősíti a DDC helyi közösségek támogatására irányuló törekvéseit.  

Kulturális élet fellendítése

A vállalat számára kiemelten fontos, hogy a városban megtalálható sport és kulturális intézmények fellendítésében is támogatást nyújtson.

Éppen ezért a Siklósi Várhoz a DDC több fronton is kapcsolódik; a vár fő támogatója immár évek óta, legyen szó termékről vagy szponzorációs adományról.

Forrás: DDC

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2022. április 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton