hírlevél | 2021. 12. 16.




Díjazták a DDC felelős munkáltatói és fenntarthatósági törekvéseit

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, valamint az is, hogy a DDC-re, mint családbarát munkahelyre és felelős, fenntartható célokat képviselő vállalatra tekintsenek.


Az építőanyag-ipari vállalat felelős munkáltatói törekvéseit most szakmai díjakkal is elismerték.

Felelős foglalkoztatóként is kitűnik

Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát, amelynek célja azon hazai munkáltatók elismerése, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel. Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021 nagyvállalati kategória győztese a Duna-Dráva Cement Kft. lett.

A család a legfontosabb

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során. Az Év Családbarát Vállalata fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet – idén 39 vállalat, többek között a DDC számára is.

Fenntartható cégfilozófia

A fenntarthatóság és a környezettudatosság napjainkban egyre inkább áthatja a társadalmi szférát és az üzleti életet egyaránt. A felelős és fenntartható célokat képviselő vállalatok egyre hangsúlyosabban jelennek meg világszerte.  A PPH Media 2021-ben, második alkalommal hirdette meg a DoingGood: CSR Award-ot, hogy felhívják a figyelmet a cégek társadalmi felelősségvállalásának fontosságára. A Duna-Dráva Cement Kft. az „integrált CSR projektek” témában benyújtott pályázatával különleges, „special mention” helyezést ért el!

Az elmúlt években a DDC számos elismerésben részesült már, amelyek a vállalat honlapján megtekinthetőek.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. december 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton