hírlevél | 2021. 10. 23.




Bemutatkozik a Danucem

Október 1-jétől Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában a CRH vállalatok új márkanéven vannak jelen.


 

  • Október 1-jétől a CRH Magyarország Kft. a cégnyilvántartásban Danucem Magyarország Kft.,  a CRH Company néven szerepel, de ez a változás csupán névváltozást jelent.
  • A Danucem lesz a magyarországi, szlovákiai és ausztriai klaszterben működő összes CRH vállalat márkája és arculata.
  • A Danucem nevet a Duna folyó ihlette, amely szimbolikusan is összeköti a három országot.
  • Az új márka a Danucem prioritásaira és értékeire fog építeni, és továbbfejleszti azokat a jövő generációi számára.

Az új Danucem márka egy erős és sikeres multinacionális vállalat, a CRH szilárd alapjaira épül, amelynek értékei és jövőképe még tovább fejlődnek. A Danucem erős regionális ambíciókkal rendelkezik, célja, hogy vezető szerepet töltsön be az építőanyagok és a hulladékgazdálkodás szegmensében Magyarország, Szlovákia és Ausztria regionális piacán. Az innovatív technológiákba és gyártási folyamatokba történő befektetései révén a Danucem fenntartható, hozzáadott értéket képviselő termékeket és integrált megoldásokat kínál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a régió teljes építőipari ökoszisztémájához.

A Danucem márka bevezetésére egy olyan időszakban kerül sor, amikor a világnak szembe kell néznie a klímaváltozás egyre növekvő veszélyeivel. Ezért a Danucem számára kiemelten fontos, hogy a közeljövőben minimalizálja ökológiai lábnyomát, különös figyelmet fordítva a CO2-kibocsátás csökkentésére. "Országos és nemzetközi szinten egyaránt intenzíven együttműködünk szakértőkkel és akadémikusokkal, hogy a régióban végzett tevékenységeinkhez optimális és működőképes megoldásokat találjunk e tekintetben. A Danucem a CRH más leányvállalatai által a világ minden táján - többek között a Fenntartható Építőipari Innovációs Központunkon keresztül - végzett munka szakértelmére és legjobb gyakorlataira is támaszkodik" - mondta Klaus Födinger, a Danucem ügyvezető igazgatója.

Az olyan meghatározó időszakok, mint amilyenekkel ma szembesülünk a társadalomban, új megközelítéseket igényelnek a vállalat működésének minden szintjén. Ezért a Danucem a dolgozók fejlesztésére és az alkalmazottak egy olyan új generációjának képzésére kíván összpontosítani, akik felelősséget vállalnak saját maguk és környezetük, valamint a természet megóvásáért. "A magunk részéről mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan javítsunk a munkakörülményeken és a munkahelyi biztonságon, valamint a környezetünkön. Azonban kölcsönös együttműködés és a rendszerben lévő személyek felelősségének megértése nélkül ez nem sikerülhet. Küldetésünket csak akkor tudjuk teljesíteni, ha nyílt párbeszédet folytatunk és együtt dolgozunk" - teszi hozzá Klaus Födinger.

A Danucem arra törekszik, hogy erősítse a kölcsönös bizalmon és felelősségvállaláson alapuló helyi partnerségeket. "Úgy véljük, hogy a közelmúltbeli márkaváltás lehetővé teszi vállalatunk számára, hogy továbbra is erős regionális partnerként működjön, amely rugalmasan tud reagálni a piac, a munkavállalók, a partnerek, a kormányzati intézmények vagy a nyilvánosság igényeire. Ott szeretnénk segíteni, ahol magas hozzáadott értéket tudunk nyújtani, oktatni és motiválni akarjuk azokat, akik csatlakozni kívánnak a környezet iránti felelősségteljes szemléletünkhöz. Ezzel egyfajta örökséget szeretnénk átadni a jövő generációi számára" - zárja Klaus Födinger.

Azt, hogy a Danucem elképzelése meg tud valósulni, mi sem bizonyítja jobban, mint a szeptemberben bevezetett új csomagolások. Az új környezetbarát csomagolásokat, amelyek a körforgásos gazdaság és a fenntarthatóság elveit tükrözik, alacsonyabb CO2-lábnyom mellett, jól ismert meglévő termékmárkák támogatják: a HÁZÉPÍTŐ PLUSZ, az EXTRACEM vagy a SPECIÁL PLUSZ, amelyeket reméljük, hogy a felelős építők is értékelni fognak.

Az elkövetkező hetekben a vállalat átfogó vizuális arculatváltáson megy keresztül a termelési és logisztikai műveleteken, a szállítóflottán, valamint az adminisztrációs helyiségeken belül.

Forrás: Danucem

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. október 23.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton