hírlevél | 2021. 10. 23.



Kedves Olvasó!

Októberi hírlevelünkben megismerheti a legújabb betonpályázat díjazottjait. Megtudhatja, hogyan újultak meg a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Gyermek Háziorvosi Rendelő és Védőnői Szolgálat belső terei, valamint azt is, mi mindenről olvashat az októberi Beton újságban. Szomorú eseményről is hírt kell adnunk: búcsúzunk a nemrég elhunyt Marosi Miklós, Széchenyi-díjas építésztől; kiváló munkásságát méltatjuk. Hírlevelünkben egy fontos évfordulós megemlékezésre invitáljuk Önt, valamint kiderül, hogy egy elismert vállalat, miért döntött a névváltoztatás mellett. Megtudhatja, milyen szén-dioxid-megkötő projekt indul Kelet-Európában, emellett olvashat egy olyan rendezvénysorozatról is, amelynek fókuszában az egészség-, munka- és környezetvédelem állt.

Hasznos időtöltést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Ismét díjaztuk a legkiválóbb betonpályázatokat

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) beton.hu munkacsoportja 2021-ben újra – immár hatodik alkalommal – kiírta a „Minden építés alapja” betonpályázatát – külön díjazva az innovációt és a körforgásos gazdaság kihívásaira adott válaszokat és megoldásokat.

  Kattintson ide a részletekért!



CEMBI az űrben!

A Lehetsz Űrhajós! projekt keretében megújultak a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Gyermek Háziorvosi Rendelő és Védőnői Szolgálat belső terei.

  Kattintson ide a részletekért!



Már olvasható az októberi Beton újság!

Őszi lapszámunkban értékes szakmai cikkeink mellett két jubileumi évfordulóról is megemlékezünk.

  Kattintson ide a részletekért!



Elhunyt Marosi Miklós, Széchenyi-díjas építész

Életének 79 életévében elhunyt Marosi Miklós, a KÖZTI Zrt. vezető egyénisége, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, Széchenyi-díjas tervező, a nemrégiben átadott Operaház Eiffel Műhelyház és Próbacentrum építésze, betonpályázatunk bíráló bizottságának oszlopos tagja.

  Kattintson ide a részletekért!



Évfordulós megemlékezés

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség Építési tagozata szimpózium keretében tart megemlékezést Dr. Sebestyén Gyula születésének 100. éves évfordulójáról.

  Kattintson ide a részletekért!



Bemutatkozik a Danucem

Október 1-jétől Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában a CRH vállalatok új márkanéven vannak jelen.

  Kattintson ide a részletekért!



Szén-dioxid-megkötő projekt indul Kelet-Európában

A CCUS technológia, azaz a szén-dioxid-leválasztás, hasznosítás és tárolás különböző lehetőségeinek továbbfejlesztése központi szerepet játszik a Duna-Dráva Cement Kft. anyavállalatának, a HeidelbergCement Group karbon-semlegességet megcélzó stratégiájában.

  Kattintson ide a részletekért!



Az egészség-, munka- és környezetvédelemé volt a főszerep a Lafarge-nál!

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. idén ősszel is megrendezte kéthetes rendezvénysorozatát, amelynek fókuszában az egészség-, munka- és környezetvédelem állt.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2021. október 23.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton