hírlevél | 2021. 09. 20.




Építőanyagok felelősséggel

A CRH bevezette új zsákos cement portfólióját új csomagolásban, Danucem márkanév alatt.


Fontos mérföldkőhöz érkezett a CRH az új Danucem márkanév bevezetésében: szeptember 1-től piacra bocsátottuk új zsákos cement portfóliónkat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a változás a lehető leggördülékenyebb legyen, és hogy termékeink továbbra is a legjobb választást jelentsék vevőink számára.

Mi nem változik?

Stratégiánk az átalakulás során egyértelműen az, hogy megőrizzük a piacon már jól ismert kereskedelmi termékmárkáinkat. Szürke zsákos cementtermékeink egyértelműen pozícionáltak és differenciáltak: HÁZÉPÍTŐ PLUSZ termékünket általános felhasználásra kínáljuk, az EXTRACEM kiemelten nagy teljesítményű cement, nagy mechanikai igénybevételnek kitett betonok készítéséhez is alkalmazható, míg a SPECIÁL PLUSZ termékünket a nagyobb szulfátállóságú betonokhoz és betonelemekhez kínáljuk.

Mik az újdonságok?

Az új DANUCEM márka bevezetésével egyidejűleg újrafogalmaztuk értékeinket és küldetésünket a piacon. Új márkánk, a DANUCEM egyik legfontosabb értéke a környezetünk védelme és a fenntarthatóság előtérbe helyezése. Ezt a célt két fontos területen is szem előtt tartjuk: a korábbiakban a csomagoláshoz használt fehérített zsákot felváltottuk a natúr színű zsákkal, melynek előállítása lényegesen kevésbé terheli környezetünket. Ezen felül 20%-kal csökkentettük a CO2 lábnyomunkat, miközben megőriztük termékeink magas minőségét.

HÁZÉPÍTŐ PLUSZ – CEM III/A 42,5 N

A DANUCEM portfólió új, innovatív HÁZÉPÍTŐ PLUSZ cementje kiemelkedő minőséget képvisel, köszönhetően az optimalizált kötési időnek, valamint a magasabb végszilárdságnak (42,5-es szilárdsági osztály), amely tartósabb, hosszabb életű betont eredményez. Ahhoz, hogy elő tudjuk állítani ezt a kiváló terméket, kohósalakot használunk, ami egy nehezen elérhető és nagyon értékes, az aranyhoz fogható adalékanyag.

EGYEDI RAKLAPFÓLIA

Szeptember 1-től zsákos termékeink csomagolása egyedi raklapfóliával történik. Mind a CRH, mind a Danucem márkanévvel ellátott fóliát az átmeneti időszakban fogjuk használni, hogy segítsük partnereinket az új márkanév megismerésében.

Forrás és kép: CRH / Danucema

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. szeptember 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton