hírlevél | 2021. 06. 23.




A CRH új márkanevet vezet be fehér cement termékeire

Bemutatjuk az új Rohožník White márkát! A cement-, és betoniparban tevékenykedve nagyon kevesen vannak, akik ne hallottak volna még a Rohožnikban gyártott fehér cementről. A CRH fehér cementjét többek között dekoratív látszóbeton, előre gyártott betonelemek, térkövek, kerti szobrok és egyéb műalkotások készítéséhez használják föl, mely szinte korlátlan lehetőségeket kínál az építészeti kreativitásnak. A lehetséges színezések, formák és szerkezetek széles skálája új dimenziókat nyitott meg az építészetben. Annak érdekében, hogy könnyebben felismerhető és megkülönböztethető legyen ez az egyedülálló termék a piacon, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy külön márkát a fehér cement gyártási és értékesítési szegmensünk számára, mely nem más, mint a ROHOŽNIK WHITE.


Rohožnik – egy történelmi város

Rohožnik egy kisváros Szlovákiában, nem messze a fővárostól, Pozsonytól. A város nagy történelmi múltra tekint vissza, hiszen kb. i.e. 400 óta folyamatosan lakott terület. A lovagkorból származik a város címere, amely egy vörös fejdíszes fegyveres lovagot ábrázol. A 18. században, amikor az iparosítás megindult, itt hozták létre a környék első gyárát, egy papírgyárat. Később egy szeszfőzde és egy olajgyár is működött itt. A rohožniki cementgyár építését 1971-ben kezdték meg, és 5 évvel később, 1976-ban kezdte meg működését. Itt gyártják azt a fehér cementet, amelyet egész Európában ismernek és használnak. Természetesen a cementgyár megnyitása óta számos jelentős technológiai korszerűsítés történt. A CRH Csoport tulajdonában lévő üzem ma Kelet-Közép-Európa egyik legmodernebb cementgyára.

Art of white – a fehér cement művészete

A Rohožnik White termékek egyedülálló minőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb szakemberek know-how-ját felhasználva, ötvözve a hagyományokat és az innovációt, ami a piacon a legszélesebb portfóliót eredményezi. Műszaki, értékesítési és logisztikai szakértői csapataink egyedülálló támogatást nyújtanak ügyfeleink számára Európában, mellyel segítik partnereinket, hogy a Rohožnik White cement felhasználásával innovatív építőanyagok születhessenek. Az építészek és a tervezők fantáziájának köszönhetően, a Rohožnik White cementet tartalmazó termékek alkalmazása igazi remekművek létrehozását teszi lehetővé, amelyek valódi művészi értéket képviselnek – ez az Art of white.

További információ elérhető a CRH weboldalán!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. június 23.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton