hírlevél | 2021. 05. 21.




Építőipar 2021

2021-ben immáron harmadik alkalommal szervezi meg a Portfolio a hazai építőipar legfontosabb szakmai szereplői számára létrehozott exkluzív eseményét, az „Építőipar 2021” konferenciát.


Az elmúlt évek sikerei és növekedése után 2021 tavaszán egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formátumban, egész napos élő szakmai programmal, online kiegészítő elemekkel, még több aktuális témával, még több előadóval készülnek, miközben – a lehetőségekhez mérten – teret kapnak az elmaradhatatlan kapcsolatépítési lehetőségek és díjazzák a hazai építőipar kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit!

Az építőipar profi szereplőinek hatékonyságát és jövedelmezőségét nem csupán az elvállalt, megfelelő minőségben és határidőre kivitelezett projektek határozzák meg, hanem rengeteg olyan tényező, ami a gazdaság, az innováció, vagy a szabályozási környezet egyéb területein fejtenek ki hatást. Az uniós források elérhetősége és elosztásának módja, az állami fejlesztések, a cégek kapacitása és hatékonysága, a munkaerőproblémák, az alapanyagok ára és elérhetősége, a digitalizációban és innovációban rejlő lehetőségek és kihívások, a tervezés folyamatai mind-mind olyan kérdések, amik túlmutatnak az építőipari szakma örök témáin és hatáskörein.

Az alábbi égető témák és kérdések kerülnek terítékre:

– az állam szerepvállalása a szektor jövője szempontjából
– a pandémia okozta kihívások és átalakulások
–  a munkaerőhiány
– az egyre nagyobb szerepet játszó innováció
– digitalizáció és robotizáció
– a piacot nyomás alatt tartó határidők és árfolyamkockázat
– a szektor finanszírozhatósága és fehéredése
– méretgazdaságosság és gépesítettség
– a szakma képzett utánpótlásának hiánya
– az ingatlanpiacot felforgató új világrend
– minden, ami kivitelezői, szabályozói, fejlesztői, tervezői, üzemeltetői, ellenőrzői,   oktatási, finanszírozói, jogi oldalról lényeges a hazai építőipar jövője számára.  

Vegyenek részt önök is ezen a szakmát és a piacot egy tető alá hozó exkluzív konferencián és online / offline networking eseményen.

Részletek és jelentkezés itt.
Fotó: Portfolo.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. május 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton