hírlevél | 2021. 05. 21.




A CRH felépítette a Danucem márkát

A CRH Észak Duna Régió, a CRH Csoport kelet-európai klaszterének tagja, hivatalosan megkezdte a márkaváltás folyamatát, mely során márkanevünket Danucem névre változtatjuk.


Miért éppen Danucem?

A Duna régiónk szimbóluma, amely összeköti főbb országainkat és piacainkat: Magyarországot, Szlovákiát és Ausztriát. A márkanév megváltoztatása számunkra nem csupán névváltoztatást jelent. Danucemként is ápolni fogjuk az egészséges és biztonságos munkakultúrát kollégáink és partnereink körében. Felelősségünk, hogy segítsük az iparban a környezeti hatások csökkentéséhez és a körforgásos gazdasághoz való hozzájáruláshoz szükséges technológiák és tevékenységek fejlesztését. Támogatjuk a helyi közösségeket és vállalkozásokat a pozitív hatás maximalizálásában, valamint szoros kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel. Olyan közösséget és környezetet építünk, ahol mindenkinek lehetősége van a sikerre.

Mit jelent ez partnereink számára?

2021. október 1-jétől megváltoztatjuk cégnevünket. A CRH Magyarország Kft. Danucem Magyarország Kft.-ként folytatja tevékenységét. Már az ezt megelőző időszakban megkezdjük a márkaváltással kapcsolatos tennivalókat, így az új Danucem márka fokozatosan minden látható felületen, ahol eddig a CRH volt látható, meg fog jelenni. Erős üzleti kapcsolatunk partnereinkkel minden szempontból változatlan marad, de hangsúlyt fektetünk annak fejlesztésére, hogy hozzájáruljunk a kölcsönösen fenntartható növekedéshez.

További információ a márka változásáról és a teljes folyamatról elérhető ide kattintva.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. május 21.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton