hírlevél | 2021. 02. 19.




20 éves a Beton Technológia Centrum

A Beton Technológia Centrum Kft. (BTC) - amely rendszeres vizsgálatokkal gondoskodik többek között a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) betontermékeinek állandó minőségéről – 2020-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Az elmúlt két évtizedről a cég ügyvezetőjével, Csókás Elekkel készült interjún keresztül ismerkedhetnek meg.


A BTC akkreditált betonlaboratóriumokban – amelyek Budapesten, Debrecenben és Dunaújvárosban találhatóak meg – a DDC-vel együttműködve, a cementek tulajdonságait közvetlenül a betonban vizsgálja, és a technológus kollégáink képesek adott felhasználási területre optimális beton-receptúrák kifejlesztésére is.

A vállalat erőssége a kiemelkedő laborháttéren kívül a szakemberek tudásában és szakmai központosságában rejlik.

„Visszatekintve az elmúlt 20 évre, úgy ítélem meg, hogy szakmailag alapvetően nem történtek változások, hiszen a BTC megalapításakor is a mérésalapú laborvizsgálat és a magas színvonalú szakmaiság volt az alapítók elvárása, és ez az elvárás, és értékrend azóta sem változott. Nem véletlenül ez lett a szlogenünk: Pontos értékre építünk.” – nyilatkozta Csókás Elek.

Az elmúlt évek mozgalmasan teltek a cég életében. A BTC munkája megduplázódott. Az állandó szakmai támogatás biztosításához a BTC csapata is dinamikusan fejlődött. Az elmúlt években sorra megújult a Debreceni és a Dunaújvárosi laboratórium. A modern szakmai kihívásoknak eleget téve az idei évben pedig Budapesten új központi laboratóriumot adunk át, mellyel a BTC vizsgálati köre is szélesedik.

2020 decemberében a BTC új telephelyre költözött. A vállalat ezentúl a 1186 Budapest, Besence utca 7/B címen végzi tevékenységét.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. február 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton