hírlevél | 2021. 02. 19.



Kedves Olvasó!

Megjelent a februári Beton újság, melynek ajánlóját hírlevelünkben olvashatják. További cikkeink között beszámolunk az ÉVOSZ prognózisáról, miszerint az építőipar idén újra szárnyra kaphat. Többet tudhatnak meg a szegedi Gál Ferenc Egyetem és a KÉSZ Csoport közös szakképzési programjáról, az úgynevezett úszóházak magyarországi térhódításáról, a Beton Technológia Centrum 20 éves jubileumáról, valamint a LAFARGE 2021-es terveiről is.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Megjelent a februári Beton újság!

A februári Beton újság cikkei közül szemezgettünk…

  Kattintson ide a részletekért!



Idén visszatérhet a 2019-es csúcsteljesítményhez az építőipar

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) prognózisa szerint idén az építőipar teljesítménye elérheti a járványhelyzet előtti, 2019. évi szintet, amely az utóbbi években messze a legmagasabb termelési érték volt.

  Kattintson ide a részletekért!



Hiányszakmákat tanulnak a diákok

A szegedi Gál Ferenc Egyetem és a KÉSZ Csoport közös szakképzési programjában az elmúlt három évben 105 diák kapott lehetőséget építőipari hiányszakmákat tanulni. Idén végez az első 12 tanuló, akiknek hosszú távú szakmai támogatást, és álláslehetőséget is kínálnának a képzés szervezői.

  Kattintson ide a részletekért!



Új lakáspiaci kategóriaként jelentek meg Magyarországon az úszóházak

A vízfelületek hasznosítása, az ember és víz kapcsolatának tudatos formálása, a vízpartok bekapcsolása a városi életbe a világ sok országában egyre erősödő folyamat, ahol a vízen úszó, de a part szolgáltatásait és biztonságát megtartó úszóházak jelennek meg.

  Kattintson ide a részletekért!



20 éves a Beton Technológia Centrum

A Beton Technológia Centrum Kft. (BTC) - amely rendszeres vizsgálatokkal gondoskodik többek között a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) betontermékeinek állandó minőségéről – 2020-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Az elmúlt két évtizedről a cég ügyvezetőjével, Csókás Elekkel készült interjún keresztül ismerkedhetnek meg.

  Kattintson ide a részletekért!



Rugalmasság és innováció a 10 éves Lafarge-nál

Kihívásokkal teli évet zárt 2020-ban a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Hatékony és gyors alkalmazkodásának köszönhetően – a válság ellenére is – nemcsak eredményességét, de a munkahelyeket is meg tudta őrizni. Az idén tíz éves fennállását ünneplő vállalat még nagyobb hangsúlyt fektet egy zöldebb, mindenki számára élhetőbb jövő megteremtésére.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2021. február 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton