hírlevél | 2021. 01. 20.




Az otthonfelújítási program megmozgatta a lakosság fantáziáját – íme a GKI és a Masterplast 2020. decemberi felmérésének eredményei!

A lakosság rövid távú (a következő egy évre vonatkozó) lakásfelújítási és korszerűsítési kilátásai a 4. negyedévben ismét erőteljesebbé váltak. E várakozások 14 éves csúcsra emelkedtek. A bejelentett kormányzati ösztönző intézkedések pozitívan hatottak, a felvehető ingyen milliók sokak képzeletét indították be. A következő egy évben a lakossági szándék szerint a magyar lakásállomány csaknem 14 százalékán végezhetnek fejújítási, korszerűsítési munkákat, azaz 570 ezer otthon újulhat meg – derült ki a GKI és a Masterplast közös kutatásából.


E várakozások 14 éves csúcsra emelkedtek. A bejelentett kormányzati ösztönző intézkedések pozitívan hatottak, a felvehető ingyen milliók sokak képzeletét indították be. A következő egy évben a lakossági szándék szerint a magyar lakásállomány csaknem 14 százalékán végezhetnek fejújítási, korszerűsítési munkákat, azaz 570 ezer otthon újulhat meg – derült ki a GKI és a Masterplast közös kutatásából.

Forrás: GKI

Tanulmány: GKI

Fotó: Europress

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2021. január 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton