hírlevél | 2020. 12. 17.




Karácsonykor is Betonújság!

Megjelent idei utolsó lapszámunk update melléklettel és a CeMBeton „Az építőanyag-ipar szerepe a körforgásos gazdaságban” kiadványával.


Aki az ünnepek alatt sem szeretne lemaradni a szakmai hírekről, annak tartogatunk pár érdekességet az év végére is!

A CeMBeton szövetség töretlenül folytatja a Magyar Mérnöki Kamara együttműködésével 2019-ben megkezdett oktatási tevékenyégét. A kialakult járványügyi-helyzet miatt idén először a higiéniai és távolságtartási szabályok betartásával élőben, majd online folytatódott a mérnökök továbbképzése, amelynek köszönhetően már több, mint ezer résztvevő képzését segítettük.   

Hírt adunk egy pécsi kezdeményezésről, miszerint hajléktalanok számára kerti pihenőt alakítottak ki a Pécsi Tudományegyetem építész hallgatói. Asztalos István tollából pedig A beton története címmel új cikksorozatot indítottunk, amelynek első része visszarepít bennünket az időben a világ számos pontjára, és megismerhetjük a beton, illetve elődei legelső használatát. Folytatódik Az 5C fogalma sorozatunk, továbbá a Tanuljuk a betont rovatunkban is új meghatározásokat ismertetünk.

Az olvasáshoz kellemes időtöltést kívánunk!

A Betonújság online is elérhető ide kattintva.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. december 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton