hírlevél | 2020. 10. 22.




Ősszel is Betonújság!

Sokat változott a világunk a kialakult vírushelyzet miatt az elmúlt időszakban, de szerencsére az élet nem áll meg!


Az iparágban továbbra is sok a feladat és a munka töretlenül folyik tovább. Legfrissebb lapszámunkban dr. Bencze Zsolt cikkében olvashatnak egy különleges fejlesztésről, a moduláris úszóházakról, amely egy kísérleti munka részleteibe avatja be olvasóinkat. Örömteli hír, hogy megújult a főváros egyik ékkövének számító Párizsi Udvar, amelynek kivitelezési munkálatai közül a szerkezetépítés kulisszatitkai mögé leshetünk be Szabacsi Attila írása nyomán. Nem beszélhetünk eleget a körforgásos gazdaság jelentőségéről: szövetségünk szükségesnek látta egy összefoglaló tanulmány elkészítését a témában, erről beszélget szerkesztőnk Urbán Ferenccel, a tanulmány készítőjével. További cikkeinket is olvassák érdeklődéssel!

Ebben a hónapban az újságunk Update melléklettel jelenik meg, ”Időszerű megoldások betonutakhoz és közlekedési műtárgyakhoz” címmel, melynek témája konténerfogadó és raktározási (logisztikai) felületek készítése betonból.  

A legújabb számunk online itt olvasható.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. október 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton