hírlevél | 2020. 08. 18.




Augusztusban is Betonújság!

Sokan akár a kikapcsolódás közben, a nyár utolsó hónapjában is szeretnének értesülni a szakma aktuális híreiről – nekik is ajánljuk a Betonújság augusztusi havi lapszámát!


A köszöntőben Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. értékesítési- és marketing igazgatója személyes beszámolójában ír arról, hogy egyre több nő dolgozik az építőiparban, illetve kerül be a műszaki felsőoktatásba is, ezzel hozva új megközelítést az iparágba. Foglalkozunk többek között a járvány építőiparra és ezen belül a cementiparra gyakorolt hatásával Európában; illetve dr. Bencze Zsolt, Nehézbeton made in Hungary című cikkén keresztül beszámolunk egy izgalmas svédországi projekt kihívásairól, amelynek megoldására magyar nehézbeton elemeket használtak. Az Energiát adó tető: a jövő építőanyag a napelemes betoncserép című cikkünkben egy érdekes ökotudatos innovációról olvashatnak.

A Betonújságot online itt olvashatják.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. augusztus 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton