hírlevél | 2020. 06. 17.




Már olvasható a Beton újság júniusi lapszáma!

Elkezdődött a nyár, sokan ezúttal nem a nyaralókba, hanem a munkahelyekre térnek vissza a szükséges távolmaradás után. Nálunk sem állt meg az élet: legfrissebb számunkban változatlanul érdekes témákat kínálunk olvasóinknak.


Nem volt leállás a felsőoktatásban. A MABESZ és a CeMBeton alkalmazkodva az új körülményekhez különböző platformokon, online oktatás formájában folytatta az ismeretek átadását, hogy a hallgatók sikeres vizsgát tehessenek. Részletesen olvashatnak a körforgásos gazdasági modellről az építési és bontási hulladékhasznosításában, illetve arról, hogy egyre nagyobb szerepet játszik a beton a köztéri építészet és bútorok tekintetében. Szakmai cikkeink egyikében Csorba Gábor okl. építőmérnök úsztatott esztrich padozatról ír, míg a brüsszeli CEMBUREAU szövetség kiadványából szemezgetve, az 5C fogalmát ismertetjük olvasóinkkal. Sajnos ebben a hónapban nem csak jó hírekkel szolgálhatunk: megrendülten adunk hírt arról, hogy dr. Révay Miklós, a magyar cement-, beton- és mészipar meghatározó személyisége ment el közülünk – júniusi lapszámunkban rá emlékezünk.

A teljes újságot itt olvashatja: www.betonujsag.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. június 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton