hírlevél | 2020. 03. 18.



Kedves Olvasó!

Márciusi hírlevelünkben megosztjuk Önökkel egy kivételes megjelenésű, vasbeton épület történetét, és beszámolunk a Magyar Mérnöki Kamara díjátadó ünnepségéről. Mohával a CO2-kibocsátás ellen? Erről is többet tudhat meg aktuális összeállításunkból! Hírlevelünk végén pedig a HeidelbergCement vállalat életében bekövetkezett fontos személyi változásról adunk hírt.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Az öreg platán ölelése

A turistairoda új épülete szárnyaló betonszoborként vette ölelésébe az észak-olaszországi kisváros, Bressanone központjában álló öreg fát.

  Kattintson ide a részletekért!



Díjkiosztó a Magyar Mérnöki Kamarában

A Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Nagy Gyula március 9-én adta át a Duna Palota Színháztermében a Kamara idei kitüntetéseit, a kiemelkedő mérnöki teljesítmények és a nagyszerű életművek elismeréseként.

  Kattintson ide a részletekért!



Mohásbeton: az új szén-dioxid csodafegyver!

A mohát növesztő betonból készülő épületek több ezer fánál is több szén-dioxidot és légszennyezést képesek eltávolítani a környezetükből.

  Kattintson ide a részletekért!



Új vezérigazgató a HeidelbergCement-nél

2020. február 1-től Dr. Dominik von Achten (54) vezeti a HeidelbergCement igazgatótanácsát. 2015 óta töltötte be az igazgatóság elnökhelyettesi pozícióját, és Dr. Bernd Scheifelét (61) követi, aki 2020. január 31-én, harmadik hivatali idejének lejárta után nyugdíjba vonul.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. március 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton