hírlevél | 2020. 02. 19.




"A Környezet Védelméért” Díjban részesült a DDC

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége évek óta elismeri azoknak a munkásságát, akik részt vesznek Magyarország környezeti állapotának javításában, fejlesztésében.


A Szövetség 2000-ben megalapította „A Környezet Védelméért" Díjat, amellyel méltányolja azon vállalkozásokat, magánszemélyeket vagy diákokat, akik hozzájárulnak a környezetszennyezés csökkentéséhez, a társadalom környezettudatosságának növeléséhez, valamint a fenntarthatóság irányába tett törekvéseikkel példát mutatnak a magyar lakosság számára.

Idén három kategóriában (vállalkozás, magánszemély és ifjúság) fogadták a jelöléseket. A DDC számára újabb meghatározó és kiemelkedő siker, hogy vállalkozás kategóriában az 1. helyezettnek járó díjat érdemelte ki. Az elismerést február 1-jén a 20. Országos Környezetvédelmi Találkozó keretében, dr. Szabó László, a DDC műszaki vezérigazgató-helyettese és Bocskay Balázs, a vállalat alternatív energia menedzsere vehették át.

A vállalat legújabb fenntarthatósági jelentésében bemutatja, miként teremtette meg az összhangot működése és környezete között, valamint a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás területén tett törekvéseit is részletezi.

Forrás: Zipmagazin.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2020. február 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2020 Minden jog fenntartva - CeMBeton