hírlevél | 2020. 02. 19.



Kedves Olvasó!

Februári hírlevelünkben ajánlót olvashatnak a legújabb Beton újság tartalmából. Megismerhetik a Barcelona melletti, cementgyárból házzá alakított, formabontó épület történetét. Beszámolunk továbbá arról is, hogy rangos elismerésben részesült a DDC, valamint a LAFARGE jövőbeli célkitűzéseiről is többet tudhatnak meg. Tartsanak velünk ebben a hónapban is!

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Már olvasható a Beton újság legújabb száma!

Februárban is sok hasznos témával találkozhatnak olvasóink újságunk hasábjain!

  Kattintson ide a részletekért!



Cementgyárból otthon

Ricardo Bofill spanyol építész egyik legérdekesebb munkája a Barcelona melletti, egykor cementgyárként működő épület, amelyet negyvenöt év alatt alakított át lakóházzá.

  Kattintson ide a részletekért!



"A Környezet Védelméért” Díjban részesült a DDC

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége évek óta elismeri azoknak a munkásságát, akik részt vesznek Magyarország környezeti állapotának javításában, fejlesztésében.

  Kattintson ide a részletekért!



LAFARGE : Tovább a fenntarthatóság útján

A 2019-es évben újabb mérföldköveket ért el a LAFARGE: 2 milliárd forint értékű környezetvédelmi beruházást kezdett meg, valamint tovább növelte gyártó- és termelőkapacitását. Az idei évi egyik célkitűzése a hosszú távon fenntartható vállalati működés további erősítése.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2020. február 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton