hírlevél | 2019. 12. 19.



Kedves Olvasó!

Idei utolsó hírlevelünkben egy nagy csokorra való szakmai hírt gyűjtöttünk össze Önöknek! Kedvcsinálót olvashatnak a decemberi Betonújság cikkeihez. Beszámolunk arról, hogy 2021-től az észak-balatoni vasútvonalon is villanyvonatok váltják fel a dízelvonatokat. Megismerhetik a november végén Amszterdamban lezajlott Építőipari Hazahívó Börze eredményeit, továbbá a DDC adventi eseményéről, a Lafarge újabb szakmai elismeréséről, illetve a beton tartósságának növeléséről hírt adunk.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Megjelent a Beton újság év végi száma!

2019 utolsó lapszáma is számos érdekes témát tartogat azon olvasóink számára, akik a karácsonyi ünnepek alatt szívesen lapozgatnák az újságot!

  Kattintson ide a részletekért!



Elstartolt az észak-balatoni vasútvonal villamosítása

2021-től az ország egyik legszebb vasútvonalán is villanyvonatok váltják fel a dízelvonatokat.

  Kattintson ide a részletekért!



Építőipari hazahívó programsorozat

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) által meghirdetett, külföldön dolgozó építőipari szakembereket hazahívó programsorozatának keretében második alkalommal került sor az Építőipari Hazahívó Börzére, ezúttal Amszterdamban, 2019. november 21-én.

  Kattintson ide a részletekért!



Egy vállalat, három program

Az ünnepek közeledtével egyre inkább a fiatal nemzedékre terelődik a figyelem a Duna-Dráva Cement Kft.-nél (DDC).

  Kattintson ide a részletekért!



Újabb szakmai kitüntetést kapott a Lafarge

A 21 tagból álló független bizottság döntése alapján idén a LafargeHolcim Csoport magyarországi tagja, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. is átvehette a kiemelkedő szakmai elismerést.

  Kattintson ide a részletekért!



Így növelhető a beton tartóssága

A Sika® Control® zsugorodáscsökkentő termékcsalád alkalmazásával akár 30-40 százalékkal csökkenthető a betonzsugorodás mértéke.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2019. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton