hírlevél | 2019. 11. 18.



Kedves Olvasó!


Aktuális összeállításunkból megismerhet egy különleges, csehországi tűzoltókiképző-központot, valamint olvashat egy, a hulladékmentesség megvalósítására irányuló kezdeményezésről, a Mirrorton Kft. svéd piacra gyártott nehézbetonjáról. Kiderül, hogy mitől olyan különleges a DDC által a Pécsi Állatkert fókáinak adományozott betonmedence, és arról is beszámolunk, hogy milyen innovációkat és fejlesztéseket vezetett be a Lafarge Cement Magyarország Kft. az Ipar 4.0 kihívásaira reagálva.

Hasznos időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Szemrevaló megoldások

Egy csehországi 21 méter magas tűzoltókiképző-központ kialakítása lehetővé teszi az épület speciális felhasználását különféle képzési tevékenységekhez…

  Kattintson ide a részletekért!



Közös kezdeményezés

A holland Verspillingsfabriek átalakítja a kidobott és fölösleges ételeket friss, új termékekké, például levessé és szószokká. Ez egy speciális pozitív hozadéka egy ütős kölcsönnek, amelyet az Európai Befektetési Bank és Rabobank fejlesztettek közösen!

  Kattintson ide a részletekért!



Nehézbeton, magyar ötlettel

Harmincéves pályafutása legnagyobb volumenű, egyúttal legfontosabb megrendelését nyerte el a Mirrotron Kft. A svédországi Lundban épülő Európai Neutronkutató Központ pályázati kiírásán sikeresen szerepelve, különleges nehézbetont gyárt a világ egyik legkorszerűbb tudományos berendezéséhez.

  Kattintson ide a részletekért!



Legyező alakú betonmedence a Pécsi Állatkertnek

Baranya megye két meghatározó szervezete, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) és a Pécsi Állatkert az elmúlt években több vonalon indított együttműködést. 2019-ben az építőanyag-gyártó vállalat adományként biztosította az állatkert új fókamedencéjéhez szükséges betont. A támogatásnak köszönhetően az állatkert fókapárja jövő évtől nagyobb területen élheti mindennapjait.

  Kattintson ide a részletekért!



A jövő cementgyára

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. fenntartható cementgyártási technológiákkal és a leghatékonyabb üzleti modellel válaszol az új kor kihívásaira.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2019. november 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton