hírlevél | 2019. 10. 17.




Beton Fesztivál, már 5. alkalommal!

2019. október 2-án ötödjére került megrendezésre a nagysikerű Beton Fesztivál. Íme egy kis összegzés az elmúlt évek eredményeiről!


Az elmúlt 5 évben 3 helyszínen, közel 1600 érdeklődő vett részt az eseményen. Az előadásokon keresztül már 7 egyetem hallgatói, mint a jövő mérnökei és szakemberei ismerkedhettek meg a betonnal kapcsolatos újdonságokkal. Ez idő alatt csaknem 60 kiállító mutatkozott be, és közel 100 sikeres pályázat érkezett a Minden Építés Alapja pályázatra.

A Beton Fesztivált évről évre a beton.hu szervezi, a CeMBeton és a MABESZ, illetve a két szövetség tagvállalatainak támogatásával. Idén a központi téma az innováció volt, illetve az, hogy miként teremthetők valódi értékek a beton segítségével. Az előadások alkalmával egy kicsit visszatekinthettünk a múltba Polgár László tolmácsolásával. Ritter Ádám előadásán keresztül megismerhettük a legújabb vívmányokat és jövőbe tekintő trendeket, amelyek azt vizionálták, hogy miként fog az iparág működni a nem is olyan távoli jövőben. Mindezen előadások mellett művészeti szemszögből is megvizsgálhattuk a betont, Berényi Noémi segítségével. Két pódiumbeszélgetésben a beton múltját és jövőjét elismert szakemberek boncolgatták. A betontárgy kiállításunkon idén is figyelemre méltó munkákat láthattunk, a közönség szavazatot idén a Monge Stúdió munkája nyerte.

Forrás: Beton.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. október 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton