hírlevél | 2019. 09. 20.
Zöld megoldásokkal a környezetért!

A hagyományokhoz híven idén is meghirdette Zöld Megoldás elnevezésű pályázatát a Duna-Dráva Cement Kft., amellyel évek óta támogatja a környezettudatos kezdeményezéseket.


Az elmúlt 9 évben a DDC 41 projekt létrejöttéhez járult hozzá összesen mintegy 60 millió forinttal. Az előző évekhez hasonlóan a legkiemelkedőbb pályamunkák idén is több millió forintos támogatást kapnak.

A közel egy évtized alatt számtalan oktatási intézmény, közhasznú szervezet és kulturális központ nyert forrást környezettudatos törekvéseik megvalósítására a pályázat keretében. A nyertes projektek között szerepelnek szabadtéri terek, és közösségi terek és foglalkoztatók, tanösvények és madárbarát iskolakertek – de hosszú távú programok is születtek a vállalat támogatásával.

A kezdeményezés lényege és célja változatlan: 2019-ben is olyan pályázatokat várnak, amelyek a környezet védelmét tűzik ki célul, úgy, hogy közben a hosszú távú fenntarthatóság alapelveit is figyelembe veszik – mindezzel egy fenntarthatóbb jövőt, élhetőbb környezetet teremtve a jelen és a jövő nemzedékei számára.

A 2019/2020 évi pályázatra a Vác, Beremend és Pécs környezetében élők november elejéig adhatják le a jelentkezésüket, melyeket szakértőkből álló bizottság fog elbírálni. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A jelentkezők pályázatukat 2019. szeptember 2. és november 4. között adhatják le.

További információt a vállalat honlapján olvashat: https://www.duna-drava.hu/hu/aktualis-palyazati-anyagok

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. szeptember 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2019 Minden jog fenntartva - CeMBeton