hírlevél | 2019. 09. 20.




Szakmai estet tartottak

Az MMK Budapest XI. Szerémi úti új székházában tartotta szakmai összejövetelét szeptember 5-én a Fiatal Statikusok Szakosztálya (FIST).


A 2019. áprilisában újjáalakult FIST aktivitása is ismét beindult. Ezt bizonyította a szeptember 5.-i szakmai program is. A meghívott vendég Polgár László okl. mérnök statikus tervező volt.  Az est sikerét megalapozta a szakosztály vezetőjének moderátori tevékenysége és a jól összeállított kérdés sorozata.

A jelentős számú hallgatóság egy sikerekben gazdag és kiváló szakmai teljesítményeket elért életutat ismerhetett meg. Polgár László rutinos előadóként és élvezetes stílusban mutatta be életútját és mérnöki (konstruktőri-statikusi) tevékenységét. A kitüntetéssel végzett egyetemi időszakának professzorairól és a gyakorlati pálya kimagasló tehetségű példaképeiről a legnagyobb elismeréssel beszélt. Teljeskörűen számolt be, a 31.sz. ÁÉV, ASA Kft., PLÁN 31 Mérnök Kft. és a POLGÁR Terv munkahelyeknél elért eredményekről. Prezentációjában nyomon követhettük statikusi filozófiáját és sikeres alkotásait. Munkáját az átfogó és egységes szemlélet jellemzi. A tervezés során együtt gondolkodik, a kivitelezés igényével, a vállalkozási ár, a megvalósítási idő lehetőségeivel – ezt emelte ki hozzászólásában a jelen lévő idős professzora Orosz Árpád is.

További részletek itt: https://www.facebook.com/events/2201523520137809/

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. szeptember 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton