hírlevél | 2019. 04. 17.




LIFE IP konferencia

A március 20-án megrendezett konferencia keretében bemutatásra kerültek a program által támogatott HungAIRy LIFE integrált projekt céljai és intézkedései.


A LIFE IP HungAIRy integrált projekt fő célja a levegőminőség javítása nyolc magyarországi régióban. A programban 10 hazai önkormányzat és partnerszervezeteik – az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Mindennapi Kultúráért Egyesület és a belga VITO intézet – vesznek részt. A program a települések levegőminőségi terveinek végrehajtását hivatott szolgálni emissziós adatbázisok fejlesztésével, átfogó, szemléletformáló, tájékoztató tevékenységekkel és egy országos szakértői, tanácsadói hálózat felállításával.

A szennyezőanyagok kibocsátásának hosszú távú, folyamatos csökkentését a 2016. december 31-én hatályba lépett, az egyes légszennyezőanyagok kibocsátásának csökkentéséről szóló irányelvben (NECD) rögzített kötelezettségek végrehajtása biztosítja a jövőben.

Forrás: http://www.hermanottointezet.hu/801263

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. április 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton