hírlevél | 2019. 02. 18.
Bővült a DDC

A Readymix Hungária Kft., több éves folyamat eredményeként, 2019. január 1-jén beolvadt a Duna-Dráva Cement Kft.-be. Az akvizícióval a DDC elsődleges célja piaci pozíciójának további erősítése, valamint tevékenységének kiterjesztése volt.


A beolvadással kétszeresére nőtt a társaság betonüzletága, újabb bányákkal gyarapodott a kavicsbányászati és - értékesítési területe is. A felvásárlással a DDC – a cementgyártói piacon elért meghatározó szerepe mellett – tovább erősítette pozícióját a transzportbeton gyártás területén. 2019. január elsejétől országos lefedettség mellett, már összesen 51 saját tulajdonú, illetve vegyesvállalati betonüzemmel folytatja tevékenységét a DDC betonüzletága. A folyamat részeként egy új üzleti egységgel, térkőgyártással is bővült a vállalat kínálata.

A 2017. november 2-i átvételt követően megkezdődött a két társaság munkatársainak együttműködése, amelynek eredményeként 2018. tavaszától közösen szolgálják ki a budapesti transzportbeton piacot. Ugyancsak jelentős mérföldkövet jelentett, amikor 2018. július-augusztusában egységesítették az akkor jogilag még két különálló vállalatnál használatban lévő szoftvereket és a hardvereket.

Forrás: https://www.duna-drava.hu/hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2019. február 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2019 Minden jog fenntartva - CeMBeton