hírlevél | 2019. 01. 16.



Kedves Olvasó!

A tavalyi év után idén is fókuszban marad az építőipar energiahatékonysága, a környezettudatosság, az anyaghasználat és a fenntartható anyagforrások felkutatása. Mindeközben a fejlődés üteme töretlenül ível felfelé, amely további sikereket ígér az ágazat számára a 2019-es esztendőben. Budapesten lezárulnak és beindulnak olyan gigaprojektek, amelyek a főváros fejlődésén túl annak arculati átalakulásához is nagyban hozzájárulnak.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



További növekedés várható

Az építőipar tavalyi eredményeiről, illetve a várható fejlődési lehetőségekről számolt be Varga Mihály Pénzügyminiszter az ÉVOSZ közgyűlésén.

  Kattintson ide a részletekért!



Változó városkép

A főváros építészetét nagyban megváltoztatják a közelmúltban megvalósult és a jelenleg is zajló gigaberuházások – tekintsünk meg néhányat ezek közül!

  Kattintson ide a részletekért!



Kórházfejlesztések

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent a budapesti centrumkórházak megvalósítására kiírt tervpályázat két győztes szerződése. A látványtervek alapján már elképzelhetjük, milyen kórházakban zajlik a gyógyítás a jövőben.

  Kattintson ide a részletekért!



Egy lépéssel előrébb járnak

Az építészekből, mérnökökből, környezetvédőkből és tervezőkből álló Oslo-konzorcium energiahatékony épületeket hoz létre egy olyan országban, ahol a Föld leghidegebb és legsötétebb telei vannak. Ha Norvégiában meg tudod csinálni, bárhol megteheted – vallja Peter Bernhard, a Powerhouse szövetséghez tartozó, Asplan Viak szaktanácsadója.

  Kattintson ide a részletekért!



Fórum a fenntarthatóságért

A Kairói Amerikai Egyetem lesz a 6. Nemzetközi LafargeHolcim Fórum a Fenntartható Építészetért házigazdája 2019. április 4–6. között. A konferencia kiemelt témája az építőipar anyaghasználatának újragondolása.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2019. január 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton