hírlevél | 2018. 12. 18.



Kedves Olvasó!

Ismét kulcskérdés volt a környezetvédelem iparágunkban betöltött szerepe, csakúgy, mint a közösségek érdekeit szolgáló projektek és cégek elismerése, de a szabványok elérhetősége ügyében is fontos előrelépések történtek. A részletek kiderülnek aktuális hírlevelünkből!

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



A zöldebb jövőért

Az Európai Bizottság közzétette az Egy tiszta bolygót mindenkinek című közleményét, amely számos fontos célkitűzést megfogalmazott, íme ezek röviden!

  Kattintson ide a részletekért!



Megjelent!

Ismét a legfontosabb szakmai hírekről, valamint a legaktuálisabb témákról olvashatnak a beton legújabb számában.

  Kattintson ide a részletekért!



Elérhetőbb szabványok

Hosszú ideje fennálló kamarai igény a megvalósulás útjára lépett: jelentősen csökkenhet a hozzáférés díja a leggyakrabban használt szabványok esetében.

  Kattintson ide a részletekért!



Megvannak a nyertesek

A lakosságot egyre érzékenyebben érinti a környezetük védelme, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a Duna-Dráva Cement Kft. zöld-pályázatára beérkezett 32 pályamunka. A nyertes projekttervek pedig önmagukért beszélnek!

  Kattintson ide a részletekért!



Díjat kapott a Királyegyházi Cementgyár

19. alkalommal ítélték oda az Üzleti Etikai Díjat Budapesten. Az 54 jelölt közül idén 10 új díjazottat ismertek el, köztük a LAFARGE Cement Magyarország Kft.-t, a fenntartható körkörös gazdaságért és a helyi közösségekért tett erőfeszítéseiért.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. december 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton