hírlevél | 2018. 11. 26.




Zöld városok, élhető vidék

A konferencián többek között állami programokkal, településfejlesztési megoldásokkal, és a települési környezet kialakítása kapcsán felmerülő kérdésekkel is foglalkoztak Visegrádon.


A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a TRENECON Kft. szakmai támogatásával a 2017. évi, 5. ÖKOINDUSTRIA kísérőrendezvényeként igen sikeres konferenciát rendezett Smart City néven. A rendezvény folytatásaként most az eltelt közel egy évben, a területen történt változásokról, az újjá éledt állami és uniós programokról tájékozódhattak a résztvevők.

A konferencián az élhető, fenntarthatóan fejlődő település kialakításának és működtetésének olyan példáit és fejlesztési megoldásait mutatták be, amelyek legalább részben hozzájárul(hat)nak a település lakóinak élet- és munkakörülményeinek javításához, vagy akár a klímaváltozás hatásainak mérsékléséhez is. A résztvevők nem csupán ismeretekkel gyarapodhattak, hanem maguk is szembesülhettek az élhető települési környezet kialakítása kapcsán felmerülő feladatok nehézségeivel.

További részletek: https://kszgysz.hu/hirek/rendezvenyeink/zoeld-varosok-elheto-videk-konferencia

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. november 26.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton