hírlevél | 2018. 11. 26.




A tehetség mindig megmutatkozik

A tehetséggondozás egyik legfontosabb helyszíne az iskola, a DDC a Tehetségekért ösztöndíj pedig motiválja a tanulókat képességeik továbbfejlesztésére és kitűzött céljaik megvalósítására. Az ösztöndíjprogram Beremenden a 2010/2011-es tanévtől kezdve már sikeresen működik, az idei év díjazottjait november 15-én hirdették ki.


Hazánk egyik meghatározó építőanyag gyártója, a Duna-Dráva Cement Kft. több évtizede vállal aktívan felelősséget a környezetéért. Nem csupán a természeti értékek megóvására hívja fel a figyelmet zöld programjaival, hanem a tehetséges helyi iskolások támogatására is kiemelt figyelmet fordít.

A DDC a Tehetségekért ösztöndíjprogram idei fordulójában, a beérkezett pályázatok feldolgozását követően a kuratórium 50 ösztöndíjat osztott ki, 39 általános iskolás, és 11 középiskolás diák részére.

Az ösztöndíj tíz hónapon keresztül tartó folyamatos anyagi elismerést jelent, az általános iskolások havonta 8 000 Ft-ot, míg a középiskolások 10 000 Ft-ot kapnak tehetségük kibontakoztatásához. Az ösztöndíj korábbi nyertesei közül többen – folyamatos, elkötelezett munkájuk elismeréseként – újra elnyerték a támogatást. Az elmúlt időszak tehetségeivel egy kisfilmen keresztül is megismerkedhetnek.

További információ: www.duna-drava.hu

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. november 26.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton